Spring til indhold

Tidligere måneders menuplaner

September 

5. September Dampet Laks med hollandaisesauce med kartofler samt salat

12. September Koteletter i fad med ris, salat og flute

19. September Bøf med løg, kartofler og tzaziki

26. september Boller i karry med ris og diverse tilbehør

Juni

3. Juni Gl. dags kylling med hjemmelavet agurkesalat og nye kartofler

10. Juni Vegetarpizza, desert: Koldskål

17. Juni Koteletter i fad med ris og salat

24. Juni Frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat

Vel mødt.

April

Bemærk at i April er der:

Mandage ikke aftensmad og huset lukker kl. 16.00.

Onsdage er der aftensmad og huset er som sædvanlig åbent fra 12.00 til 19.30.

Der er endvidere ingen Menuplan for aftensmaden i April, det planlægges fra gang til gang.

Marts


Mandag d. 2. Medister med kartofler, gulerødder og grønlangkål
Onsdag d. 4. Pasta med kødsovs. Hertil salat og brød
Mandag d.9. Hønsekødssuppe med kød- og melboller
Onsdag d. 11. Tarteletter med høns i asparges
Mandag d. 16. Brændende kærlighed
Onsdag d. 18. Fiskefileter med ovnkartofler, persillesauce og grønt
Mandag d. 23. Boller i karry med ris og grønt
Onsdag d. 25. Vegetar-pizza
Mandag d. 30. Tomatsuppe med fiskeboller og brød

Februar


Mandag d. 2. Hakkebøffer med bløde løg, kartofler, grønt og brun sovs
Onsdag d. 4.
Mandag d.9. Buffet: Kylling i karry + rugbrød med lunt
Onsdag d. 11. Brunkål med medister
Mandag d. 16. Gullash med ris og grønt
Onsdag d. 18. Ovnstegt kylling med agurkesalat, kartofler, grønt og brun sovs
Mandag d. 23. Chili con carne med ris, salat og nachos
Onsdag d. 25. Marrokansk fiskegryde

Januar


Mandag d. 5. Pasta med kødsovs. Hertil salat og brød
Onsdag d. 7. Ovnstegt laks med vintertzatziki, kartofler og rodfrugter
Mandag d. 12. Kartoffelsuppe med krydret drys af kerner. Hertil hvidløgsbrød
Onsdag d. 14. Røget skinke med stuvede ærter og gulerødder. Hertil kartofler
Mandag d. 19. Fyldig æggekage med grønt, skinke og ost. Hertil rugbrød
Onsdag d. 21. Oksekødssuppe med kød- og melboller
Mandag d. 26. Buffet
Onsdag d. 28. Kylling i karry. Hertil ris og grønt

December


Mandag d. 1. Medister med kartofler, sovs, rødkål og råkost
Onsdag d. 3. Glaseret skinke med grønlangkål, brune og hvide kartofler
Mandag d. 8. Fiskefileter med bådkartofler, grønt og persillesauce
Onsdag d. 10. Klar suppe med grønt, kød- og melboller. Æbleskiver til dessert
Mandag d. 15. Buffet
Onsdag d. 17. Pasta med kødsovs
Mandag d. 22. Risengrød (der er også lidt rugbrød/pålæg)
Onsdag d. 24. Lukket
Mandag d. 29. Ovnbagt torsk i parmaskinke med kartofler, rodfrugter og sennepssauce

 

November


Mandag d. 3. Hamburgerryg, stuvede ærter og gulerødder og kartofler
Onsdag d. 5. Lasagnette. Hertil salat og brød
Mandag d. 10. Mortens And og æblekage
Husk at der denne dag er tilmelding og prisen er 50 kroner
Onsdag d. 12. Vegetar-lasagne
Mandag d. 17. Brunkål med nakkefilet, medister, rugbrød, rødbeder og sennep
Onsdag d. 19. Broccolisuppe med bacon og hvidløgsflutes
Mandag d. 24. Frikadeller med stuvet hvidkål og rugbrød
Onsdag d. 26. Foredragsaften – se opslagstavlen!
Husk tilmelding
Kylling og grønt i paprikasauce.
Hertil ris, salat og brød
Kaffe og kage

 

Oktober

Onsdag d. 1. Flæskesteg med det hele - husk tilmelding!
Mandag d. 6. Ristaffel (kylling)
Onsdag d. 8. Stegte skrubber med kartofler, persillesovs og grønt
Mandag d. 13. Tomatsuppe
Onsdag d. 15. Panerede koteletter med kartofler, blomkål, gulerødder og sovs
Mandag d. 20. Brændende kærlighed
Onsdag d. 22. Hønsekødssuppe
Mandag d. 27. Buffet
Onsdag d. 29. Pasta med kødsovs, salat og flutes

 

August
Mandag d. 4 Æggekage m. bacon og grønt. Koldskål til dessert
Onsdag d. 6. Helstegt svinemørbrad m. asiatisk salat og naanbrød
Mandag d. 11. Grill i haven
Onsdag d. 13. Vegetarlasagne. Hertil salat og brød
Mandag d. 18. Fiskefrikadeller m. mandelmel og fenikkelfrø, salat og ovnstegte kartofler
Onsdag d. 20. Pastagratin m. kylling og champignon. Salat og brød
Mandag d. 25. Boller i karry m. ris og salat
Onsdag d. 27. Tærte m. røget skinke og peberfrugt



Feedback

Sidst opdateret

20.08.2018

Ansvarlig redaktør

Lone Henriksen