Spring til indhold

NADA

Tilbuddet er til dig, der ønsker at få mere psykisk og fysisk balance.

NADA er en non-verbal metode med fokus på Recovery, Empowerment og personlig udvikling, som øger udbyttet af de eksisterende tilbud og behandlingsmetoder. Formålet er at skabe mere balance og stabilitet i sind og krop, og få mere kontakt med sig selv og sine ressourcer.

NADA metoden hjælper ved stress, søvnproblemer, abstinenser, angst, stoftrang, fysisk og psykisk uro, aggressiv adfærd, hyperaktiv adfærd og koncentrationsbesvær.

NADA metoden er udviklet i USA, og stammer fra den kinesiske øreakupunktur. NADA står for National Acupuncture Detoxification Association.

Indhold

Vi tilrettelægger dit NADA forløb individuelt. I starten får du NADA 2-3 gange om ugen, hvorefter vi drosler hyppigheden af NADA ned, til du til sidst kun har brug for at få det vedligeholdt. Alle kan tåle NADA, og det påvirker ikke eventuel medicinsk behandling.

Ved NADA behandling sættes fem nåle i hvert øre, som du hviler med i 45 min.

Tid og sted

Se Aktivitetsoversigt over aktivitets- og samværstilbud i Multihuset og Banehuset.

Praktisk information

Mød ikke sulten op. Undgå om muligt at ryge/drikke kaffe en time før behandling.
En behandling koster 10 kr. pr. gang.

Kontakt

Hvis tilbuddet er relevant for dig, så kontakt gruppelederne Pernille på telefon 72 36 90 24, Kitt på telefon 72 36 47 64 eller Nina på telefon 72 36 41 93.Feedback

Sidst opdateret

05.12.2019

Ansvarlig redaktør

Camilla Elise Hansen

Målgruppen for aktivitets- og samværstilbuddet

Tilbuddet er henvendt til mennesker, der bor i Holbæk Kommune og er psykisk sårbare og/eller har sociale problematikker.